3 Temmuz 2014 Perşembe

Eksikliklerinizi Evidea İle Tamamlayın


Beklenmeyen anlarda tıkanan bir lavabo, patlayan bir musluk ya da duvara çakılması gereken bir çerçeve için el aletleri çantasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Tornavida, pense, kerpeten, testere, çekiç, çivi ve vida gibi temel tamir aletlerinin olduğu el aletleri çantası sayesinde evinizde meydana gelebilecek her türlü sorunla başa çıkabilirsiniz.

Alet Çantasında Mutlaka Bulunması Gereken Şey: Matkap

Silindirik bir tamir aleti olan matkap, yüzeyleri delme işleminde kullanılır. Fiziksel olarak silaha benzetilen matkapların ucunda dairesel halkalar vardır ve bu halkaların dönmesi sonucunda uygulanan yüzeyin muntazam bir biçimde delindiği görülmektedir. Matkabın ucundaki halkalar, kesici ve delici özellikleri sayesinde yüzeylere etki edebilirler. Beton ve ahşap yüzeylerin delinmesi için idealdir.

Matkaplar el ile ya da elektrikle çalışan makinelerdir. Portatif el matkapları şarj edilebilirler ve pratik bir biçimde dilenen yüzeyde ufak delikler açabilirler. Ancak sanayide çok daha büyük ve farklı büyük delikler açabilmek adına matkap tezgahları kurulmaktadır. Bu tezgahlara delinmek istenen parça yatırılır ve matkap ucunun bir kol yardımı ile indirilmesiyle delme işlemi gerçekleştirilmiş olur.
 

Farklı boyutlarda delikler açmak için farklı matkap uçları geliştirilmiştir. Bu matkap uçları yapıldığı malzemeye ve büyüklüklerine göre farklılık gösterirler. Gene de en yaygın olarak kullanılan matkabın elektrikli portatif ev matkapları olduğunu söyleyebiliriz. 

Eğer siz de evinizde meydana gelebilecek tamir işlerinde kolaylık yaşamak istiyorsanız, mutlaka el aletleri ve matkaplardan faydalanmalısınız. Bu nedenle sizi Evidea'ya davet ediyoruz! Çünkü Evidea'da birçok farklı el aleti seçeneğine uygun fiyat ve kalite standartlarında kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Online alışverişte güvenin adresi olan Evidea'ya gelin, siz de eksikliklerinizi tamamlayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder